Massages

Aromatouch massage

Tijdens deze ontspanningsmassage werk ik met 8 verschillende essentiële oliën van doTERRA. Het masseren wordt uitgevoerd met een zachte subtiele techniek langs de energiebanen waardoor het lichaam in ontspanning komt. De essentiële oliën zijn zeer krachtig en werken door tot in de bloedbaan, en ondersteunen het zelfhelend vermogen van het lichaam. Deze massage is ook geschikt bij stress, depressie en pijnklachten.

€ 50,-

Energetische massage

Tijdens massage deze richt ik mij op blokkades in zowel de spieren, als op energetisch vlak zoals de chakra’s en meridianen. Samen gaan we kijken wat er op het moment speelt en waar behoefte aan is. Zo komen we tot een intentie die ik meeneem in de massage. Door de bijzondere, zachte massagetechniek kan het lichaam volledig ontspannen en kan er heling ontstaan, daar waar het lichaam klaar voor is. De energiekanalen worden gestimuleerd, blokkades afgevoerd en de energie kan na de behandeling weer doorstromen.

€ 60,-

Aromatouch of energetische massage met healing

Deze behandeling is erop gericht om meer tot jezelf te komen en je lichaam in balans te krijgen. Soms is er sprake van grote onbalans en kan een healing ervoor zorgen dat je net dat extra steuntje in de rug krijgt. Van tevoren is niet te zeggen hoe een healing verloopt en wat je nodig hebt. Ik gebruik verschillende technieken en daarom is elke healing anders en uniek.

€ 70,-

Wist je dat een massage helend is voor lichaam en geest?